ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαλασμός Κυρίου - Βροχές και χαλαζόπτωση (vids)

Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες

24news team

Χειμερινό είναι το σκηνικό του καιρού με έντονες βροχές να επικρατούν σε πολλές περιοχές της Κύπρου. 

Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία παρατηρήθηκε χαλαζόπτωση στην περιοχή της Δευτεράς.

Δείτε εικόνα και βίντεο από τους Καιρόφιλους Κύπρου

Η πρόβλεψη για τον καιρό:

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, αρχικά ο καιρός σε αρκετές περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές. Σταδιακά ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες σύντομες καταιγίδες κυρίως σε ορεινές, νοτιοανατολικές και ανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 και αργότερα μέτριοι 4 και τοπικά μέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα δυτικά, και τοπικά στα νότια και βόρεια παράλια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 και τοπικά μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη.

Την Πέμπτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές και πιθανό μεμονωμένη καταιγίδα, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη, και πτώση μέχρι το Σάββατο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X