ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνοιξαν οι ουρανοί - Βροχές και χαλάζι (vids)

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

24news team

Έντονες βροχοπτώσεις και σφοδρή χαλαζόπτωση σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 6 Απρίλιου σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Όπως μπορείτε να δείτε από τα βίντεο, τα οποία αναρτήθηκαν από τους «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ ΚΥΠΡΟΥ», βροχές σε συνδυασμό με χαλάζι επηρέασαν κυρίως το Δάλι.

 

 

H κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού (συμβολή για Λάρνακα) και στην περιοχή Μοσφιλωτής, επικρατούν έντονες βροχοπτώσεις.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Το δελτίο καιρού

Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, σε περιοχές του εσωτερικού και στα νότια. Σε καταιγίδα πολύ πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις, που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Στις περιοχές των καταιγίδων πιθανό να πέσει και χαλάζι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Στις περιοχές των καταιγίδων πιθανό να πέσει και χαλάζι.Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Στις περιοχές των καταιγίδων πιθανό να πέσει και χαλάζι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση