ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άννα Αριστοτέλους: «Στόχος είναι το φάγωμά μου»

Πήγε για κατάθεση η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών

24news team

Στο ΤΑΕ Αρχηγείου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, 4 Αυγούστου, η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους αφού κλήθηκε να καταθέσει για την διαρροή απόρρητης ενημέρωσης η οποία δημοσιεύθηκε στον «Πολίτη». Να υπενθυμίσουμε ότι για την εν λόγω υπόθεση είναι σε εξέλιξη ποινική ανάκριση εναντίον τόσο της κας. Αριστοτέλους, όσο και της ανώτερης λειτουργού, Αθηνάς Δημητρίου.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους η κα. Αριστοτέλους τόνισε ότι δεν μετανιώνει, διευκρινίζοντας: «Ενήργησα σωστά καταγγέλλοντας μια υπόθεση διαφθοράς. Και αν γύριζα το χρόνο πίσω θα έκανα το ίδιο, έχω μάθει πάντα να κάνω το σωστό και το καλό. Αν δεν υπέβαλλα την καταγγελία δε θα περνούσα όλο αυτό που υφίσταμαι σήμερα, όλη αυτή την καταδίωξη. Θα συνεχίσω να πολεμώ τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Έτσι έχω μάθει να λειτουργώ στη ζωή μου. Πρέπει όμως να είμαι πολύ προσεχτική γιατί μπορεί από το τίποτα να διαταχθεί και 3η ποινική έρευνα εναντίον μου».

Εν συνεχεία μάλιστα είπε: «Απώτερος στόχος είναι το φάγωμά μου γιατί τόλμησα να καταγγείλω μια υπόθεση διαφθοράς, τόλμησα να τα βάλω με το σύστημα».

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X