ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανήλικος ο... δήθεν αστυνομικός - Λήστεψαν 36χρονη

Καταζητούνται ακόμη δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη ανήλικου νεαρού, ηλικίας 16 ετών, προχώρησε η αστυνομία, αναφορικά με την υπόθεση διάρρηξης και ληστείας, που σημειώθηκε χθες στη Λάρνακα, με την Αστυνομία να καταζητεί ακόμα δύο άτομα ηλικίας 20 και 21 ετών.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε χθες βράδυ από γυναίκα, 36 ετών στη Λάρνακα, ενώ αυτή βρισκόταν γύρω στις 8 το βράδυ στο διαμέρισμά όπου διαμένει στη Λάρνακα, τρία άγνωστα πρόσωπα με πολιτικά ρούχα την επισκέφθηκαν και αφού της ανέφεραν ότι είναι αστυνομικοί, της ζήτησαν να περάσουν εντός του διαμερίσματος.

Η 36χρονη τους επέτρεψε να εισέλθουν εντός του διαμερίσματος και όταν τους ζήτησε τις αστυνομικές τους ταυτότητες, αυτοί της ζήτησαν χρήματα και κατάφεραν και έκλεψαν χρηματικό ποσό 1,500 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και μια ηλεκτρονική ταμπλέτα και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού η 36χρονη προσπάθησε να διαφύγει από το διαμέρισμα, με αποτέλεσμα ένας εκ των δραστών να την απωθήσει σπρώχνοντάς της, χωρίς ωστόσο αυτή να τραυματιστεί.

Από τις περιγραφές της 36χρονης, εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα ανήλικος νεαρός, 16 ετών, ενώ εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για άλλα δύο άτομα ηλικίας 20 και 21 ετών, οι οποίοι και αναζητούνται.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση