ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θλίψη - Ποια η παράκληση της οικογενείας της 4χρονης Σάρας

Αντιμετώπιζε προβλήματα καρδίας

Αύριο το στερνό αντίο στην 4χρονη Σάρα που έφυγε πρόωρα για το μεγάλο ταξίδι. Η οικογένειά της με ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει, «όσοι θα παραστούν στην κηδεία καλούνται να φορέσουν άσπρες μπλούζες για το τελευταίο αντίο».

Η Ανακοίνωση της οικογένειας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΗΔΕΙΑΣ: Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον αιφνίδιο θάνατο της πολυαγαπημένης μας κόρη Σάρα Μενοίκου Δρουσιώτη που απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 4 ετών κηδεύουμε αυριο 09/10/2019 στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσα σας στο Λιοπέτρι η ώρα 16:00μμ και καλούμε όλους όσους τιμούν την μνήμη της να παραστούν. Μετά από παράκληση της μητέρας όσοι θα παραστούν στην κηδεία καλούνται να φορέσουν άσπρες μπλούζες για το τελευταίο αντίο. Παρακαλούμε αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τα έξοδα της κηδείας.

Τα γεγονότα

Σύμφωνα με πληροφορίες το 4χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε την Παρασκευή 4/10, σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, για να υποβληθεί σε επέμβαση στα δόντια. Ωστόσο κατά την διάρκεια της επέμβασης η άτυχη Σάρα, υπέστη ανακοπή καρδίας.

Στην συνέχεια η μικρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ήταν κλινικά νεκρή. Η Σάρα άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Τρίτης (8/10).

Σημειώνεται πως το 4χρονο αγγελούδι, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα καρδίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X