ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανείπωτη θλίψη - Το τελευταίο αντίο στη 47χρονη Γιώτα που πέθανε από κορωνοϊό

Μητέρα ενός παιδιού η άτυχη γυναίκα

24news team

Την τελευταία της πνοή στη  Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν, άφησε η 47χρονη Γιώτα που νόσησε με κορωνοϊό. Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν με υποκείμενα νοσήματα, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, και κατέληξε χθες, σκορπώντας θλίψη στους οικείους της. 

Η 47χρονη Γιώτα Μιχαηλίδου-Πέτρου έπασχε από θαλασσαιμία και όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook  ο Παγκύπριος Αντιανεμικός Σύνδεσμος, είναι «το πρώτο θύμα ανάμεσα στην οικογένεια μας που μας στερεί η πανδημία».

Η Εξόδιος Ακολουθία της Γιώτας, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσερι την Δευτέρα 19 Απριλίου η ώρα 4:30 μ.μ.

Η ανάρτηση του Παγκύπριου Αντιανεμικού Συνδέσμου:

Με απέραντη θλίψη η οικογένεια των ατόμων με θαλασσαιμία της Κύπρου αποχαιρετά την αγαπημένη μας Γιώτα, το πρώτο θύμα ανάμεσα στην οικογένεια μας που μας στερεί η πανδημία.

Η Εξόδιος Ακολουθία της Γιώτας, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσερι την Δευτέρα 19 Απριλίου η ώρα 4:30 μ.μ.

​Παρακαλείστε όπως αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για την οικογένειά της.

Ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος / Cyprus Thalassaemia Association, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον σύζυγο της Πέτρο, τον υιό της Μιχάλη και τους οικείους της, που αποτελούσαν πάντα μπροστάρηδες στους αγώνες για το καλό όλων μας.

Αιώνια της η μνήμη...

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X