ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αν πεθάνω μια μέρα στο τιμόνι... να έρχεστε στο τάφο μου»

«Να θυμάστε όσα περάσαμε και να χαμογελάτε»

24news team

Ανατριχιάζει το βίντεο του Βίκτωρα Κουρουφέξη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, το απόγευμα της Τετάρτης (15/6), στην άσφαλτο.

Ο άτυχος Βίκτωρας αναφερόμενος - προφητικά - στον θάνατό του, μια ημέρα πριν τον χαμό του, έγραψε: «αν πεθάνω μια ημέρα πάνω στο τιμόνι, να φοράτε άσπρα και να βαράτε κόφτες. Να έρχεστε στον τάφο μου και να λέτε τα νέα σας. Να βγαίνετε να διασκεδάζετε και να χαμογελάτε συνέχεια σαν να και είμαι και εγώ εκεί. Να θυμάστε όσα περάσαμε και να χαμογελάτε».

@green_mamba_rider #fyp #foryou #kawasaki #passion #love #foryoupage #fypシ ♬ original sound - jr. Dim

Το χρονικό του διπλού θανατηφόρου

Διπλό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 16:05 το απόγευμα της Τετάρτης στη Λευκωσία μετά από σύγκρουση δύο μοτοσυκλέτων με θύματα 68χρονο και 23χρονο.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος τροχαίας Λευκωσίας, Ανώτερος Υπαστυνόμος, Στέλιος Παναγίδης, είπε: «μοτοσυκλέτα, η οποία κινείτο στη Λεωφόρο Ηρώων στη Μακεδονίτισσα με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη προς την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, με οδηγό τον 68χρονο Χριστάκη Κολοκασίδη συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος Βίκτωρας Κουρουφέξης και η οποία ερχόταν εξ αντιθέτου (από Λακατάμια προς Έγκωμη), παρά την οδό Ελευσίνος, η οποία "είναι δεξιά πάροδος σύμφωνα με την πορεία της πρώτης μοτοσυκλέτας».

Ανέφερε επίσης ότι: «από τη σύγκρουση οι οδηγοί των δύο μοτοσυκλετών τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος και των δύο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X