ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναστολή των απεργιακών μέτρων μετά την ικανοποίηση των αιτημάτων του προσωπικού φυλακών

Τι ανακοίνωσε η ΠΑΣΥΔΥ

ΚΥΠΕ

Την ικανοποίηση της για τις προτάσεις της κυβέρνησης εκφράζει η ΠΑΣΥΔΥ, σημειώνοντας ότι αυτές καλύπτουν σε σημαντικό βαθμό τα αιτήματα του Κλάδου Προσωπικού των Φυλακών. Ανακοινώνει, δε, ότι ενόψει της εξέλιξης αυτής, η προγραμματισμένη για αύριο 48ωρη απεργία των μελών του κλάδου δε θα πραγματοποιηθεί.

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται ότι «η ηγεσία της ΠΑΣΥΔΥ εργάστηκε με μεθοδικότητα, έδωσε τον αναγκαίο χρόνο και περιθώριο για διάλογο με την κυβέρνηση και την κατάλληλη στιγμή έδειξε αποφασιστικότητα για να υπάρξει η θετική εξέλιξη και να αποφευχθούν τα απεργιακά μέτρα».

Προσθέτει, ακόμα, ότι η αποδοχή της επίσημης πρότασης της κυβέρνησης από τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της ΠΑΣΥΔΥ του Κλάδου Προσωπικού των Φυλακών, επιβεβαιώνει την ορθότητα των ενεργειών της. Για την κυβερνητική πρόταση ενημερώθηκε και αντιπροσωπεία της συντεχνίας «Ισότητα», από τον Γενικό Γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ, Στράτη Ματθαίου.

Τέλος, η ΠΑΣΥΔΥ «διαβεβαιώνει τα μέλη της και όλους τους εργαζομένους στον δημόσιο τομέα ότι με το κύρος, την αξιοπιστία, την αποφασιστικότητα και την υπευθυνότητα της, θα συνεχίσει απερίσπαστη το έργο της για διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους», σημειώνοντας ότι προτεραιότητες της ήταν και παραμένουν η ενίσχυση της θέσης των χαμηλά αμειβομένων, η βελτίωση των συνθηκών εργασίας για όλους, η αναβάθμιση του ρόλου των δημοσίων λειτουργών και ο εκσυγχρονισμός της δημόσιας υπηρεσίας προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X