ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ακάμας: Δεν υπάρχει υπόνοια εγκληματικής πράξης για τα ανθρώπινα οστά

Φαίνεται πως τα ανευρεθέντα οστά ανήκουν σε 69χρονο αλλοδαπό, μόνιμο κάτοικο Πάφου, που ελλείπει από τον Απρίλιο του 2023

ΚΥΠΕ

Συνεχίζονται οι εξετάσεις για τα οστά που βρέθηκαν την Τετάρτη στον Ακάμα, ωστόσο από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις δεν προέκυψε οτιδήποτε που να δημιουργεί υπόνοια εγκληματικής πράξης, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν σε δύσβατη περιοχή του Ακάμα πιθανόν να ανήκουν σε αλλοδαπό ελλείποντα. Εξετάστηκαν από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους και ανθρωπολόγο της ΔΕΑ.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, με βάση στοιχεία που εντοπίστηκαν στη σκηνή φαίνεται πως τα ανευρεθέντα οστά ανήκουν σε 69χρονο αλλοδαπό, μόνιμο κάτοικο Πάφου, που ελλείπει από τον Απρίλιο του 2023. Ταυτοποίηση θα γίνει μέσω γενετικών εξετάσεων.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως τα ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν να είναι διάσπαρτα και αποτελούν το κύριο μέρος σκελετού. Επίσης εντοπίστηκαν ενδύματα, τα οποία επίσης παραλήφθηκαν για εξετάσεις.

Σημειώνεται πως τα οστά και τα ενδύματα εντόπισε γύρω στις 11 το πρωί της Τετάρτης μέλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, που κυνηγούσε σε απόμερη περιοχή του Ακάμα με φίλους του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση