ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Ζητούν αναστολή των μέτρων οι ανεμβολίαστοι

Η εκδίκαση θα γίνει την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου

24news team

Η Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου, ορίστηκε ως η ημερομηνία εκδίκασης στο αίτημα των ανεμβολίαστων για αναστολή των περιοριστικών μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24News, σήμερα, 03/01/2022, ήταν ορισμένη η αίτηση για τα ενδιάμεσα διατάγματα, από τους πολίτες, οι οποίοι ζητούν από το Δικαστήριο να εκδώσει διάταγμα το οποίο να μην επιτρέπει τον περιορισμό στις μετακινήσεις τους επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί.

Υπενθυμίζεται ότι η αίτηση ήταν ορισμένη στις 27/12/2021 μονομερώς αλλά, λόγω της σοβαρότητας των ζητημάτων που εγείρονται, το Δικαστήριο θεώρησε πρόσφορο να ακούσει και τις δύο πλευρές.

Κατά τη σημερινή ακρόαση, εμφανίστηκε ο κ. Γιάννος Γεωργιάδης για τους Ενάγοντες, ενώ για το Υπουργείο Υγείας και τον Υπουργό Υγείας εμφανίστηκε εκπρόσωπος της Γενικής Εισαγγελίας. Εφόσον η Εισαγγελία ζήτησε χρόνο ενός μήνα για να καταχωρίσει την ένστασή της στην αίτηση, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι έχουν τηρηθεί όλα τα απαραίτητα χρονικά περιθώρια για επίδοση και ενημέρωση των Εναγόμενων και ότι τέτοιος χρόνος δε δικαιολογείται.

Εν τέλει, το Δικαστήριο την όρισε εκ νέου για ακρόαση την Παρασκευή 07/01/2022.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση