ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αίθριος καιρός σήμερα - Σταδιακή πτώση θερμοκρασίας (live εικόνα)

Η πρόβλεψη για τον καιρό

Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται την Δευτέρα.

Σήμερα αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές κυρίως στα βόρεια. Σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενεί μέχρι 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένεται σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση στο εσωτερικό και νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι τοπικά θα πνέουν ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Τρίτη, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τετάρτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση