ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριο φονικό Λευκωσίας - Συνελήφθη 30χρονος καταζητούμενος

Ψάχνουν ακόμη τρία πρόσωπα

Αναφορικά με την υπό διερεύνηση υπόθεση φόνου στη Λευκωσία, με θύμα 21χρονο αλλοδαπό, η Αστυνομία προχώρησε χθες βράδυ στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου. Πρόκειται για 30χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σημειώνεται, ότι στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εξακολουθούν να καταζητούνται ακόμη τρία πρόσωπα.

Τα γεγονότα

Φόνος με θύμα 21χρονο αλλοδαπό, διαπράχθηκε το βράδυ της Κυριακής 21/6 στην επαρχία Λευκωσίας. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 9.30 το βράδυ, ομάδα αποτελούμενη από 15 περίπου πρόσωπα, επιτέθηκε με μαχαίρια και άλλα επιθετικά όπλα, εναντίον του 21χρονου θύματος και ακόμη δύο προσώπων, ηλικίας 34 και 25 ετών αντίστοιχα.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν και τα τρία πιο πάνω πρόσωπα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 21χρονου.

Ο 34χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα στον θώρακα και στο κεφάλι, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως κρίσιμη.

Ο 25χρονος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X