ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριο φονικό - Έτσι σκότωσε την Γεωργία (pics)

Είχαν έντονη λογομαχία

24news team

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αστυνομικές αρχές στη Λεμεσό το πρωί της Δευτέρας (6/6) μετά από άγριο φονικό που διαπράχθηκε στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη. 

Ο σύζυγος της 84χρονης, μετέβη σε αστυνομικό σταθμό γύρω στις 09:15, ομολογώντας πως σκότωσε τη γυναίκα του και αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όπου απέκλεισαν την σκηνή ενώ τις εξετάσεις των Αρχών φέρεται πώς ο 84χρονος χτύπησε θανάσιμα την 82χρονη σύζυγό του με σφυρί.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, σε δηλ΄ωσεις του από την περιοχή του εγκλήματος ανέφερε: «Φαίνεται να χτυπήθηκε με σφυρί στο κεφάλι. Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται να υπήρξε μία έντονη συζήτηση για προσωπικά θέματα μεταξύ τους και ο 84χρονος την χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι».

Σημειώνεται πώς το ζεύγος δεν απασχόλησαν ποτέ στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές. 

Την άτυχη Γεωργία Χαραλάμπους εντόπισαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, στην αυλή της οικίας.

Ο φερόμενος συζυγοκτόνος έδωσε θεληματική κατάθεση και ακολούθως συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Ο 82χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού. 

Στην σκηνή διενήργησαν αυτοψία οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου και διαπίστωσαν ότι η 82χρονη έφερε πέντε τραύματα στο κεφάλι της.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση απόπειρα φόνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X