ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αγρίεψε» ο καιρός - Ισχυρές καταιγίδες (vid)

Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση

Μετά το μικρό διάστημα ηλιοφάνειας ο καιρός «αγρίεψε» και πάλι! Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Κίτρινη προειδοποίηση

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε σήμερα το Τμήμα Μετεωρολογίας, σύμφωνα με το οποίο αναμένονται ισχυρές καταιγίδες και βροχοπτώσεις.


Σοβαρή καταγγελία εναντίον ΜΜΑΔιτη


Η προειδοποίηση τέθηκε σε ισχύ από τις 15.00 σήμερα, 13 Μαρτίου, μέχρι τις 03.00 τα ξημερώματα της 14ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, κατά τις ώρες αυτές, «ισχυρές καταιγίδες πιθανό να επηρεάσουν τοπικά την περιοχή. Η ένταση της βροχής δυνατό να ξεπεράσει τα 35 χιλιοστόμετρα ανά ώρα».

Πρόγνωση μετεωρολογικής υπηρεσίας 

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να πέσουν χιόνια. Τοπικά τα φαινόμενα δυνατό να είναι έντονα, ενώ σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα καταστεί σταδιακά μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.


16,5 kg κοκαΐνης: Αυτή είναι η τιμή της ποσότητας-μαμούθ


Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι και τοπικά στα δυτικά και τα νότια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά ταραγμένη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X