ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγοραπωλησία βρέφους: Στο κελί για έξι χρόνια η 47χρονη

Πούλησε το βρέφος σε δύο άνδρες

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι χρόνων στην 47χρονη από τις Φιλιππίνες, σχετικά με την υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους.

Η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών ενώ η 47χρονη καταδικασθείσα πλέον έβαλε τα κλάματα όταν άκουσε την ποινή της.

Η ψευδής δήλωση

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, η κατηγορούμενη προέβη σε ψευδή ένορκη δήλωση ότι είναι η φυσική μητέρα του παιδιού που γεννήθηκε στις 27/7/2017 στις Φιλιππίνες, προσκομίζοντας πλαστό πιστοποιητικό γέννησης της χώρας της, στο οποίο η ίδια αναγράφεται ως μητέρα του παιδιού και ως πατέρας Κύπριος πολίτης.

Πούλησε το βρέφος σε δύο άντρες

Η 47χρονη έφτασε στην Κύπρο με το βρέφος, ισχυριζόμενη ότι είναι η μητέρα του παιδιού. Ωστόσο, από τις έρευνες, φαίνεται να προκύπτει ότι δεν είναι η βιολογική μητέρα του βρέφους.

Η αλλοδαπή φέρεται να έχει πουλήσει το βρέφος σε δύο άντρες στη Λευκωσία, έναν Ελληνοκύπριο κι έναν αλλοδαπό, οι οποίοι καταζητούνται από την αστυνομία.

Οι Κυπριακές Αρχές εξέδωσαν Διεθνή και Ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο ανδρών για την υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους στη Λευκωσία.

Έτσι μυρίστηκαν την απάτη

Πληροφορίες που είχαμε εξασφαλίσει, ανέφεραν ότι η εν λόγω 47χρονη βρισκόταν στην Κύπρο, ωστόσο ταξίδεψε στις Φιλιππίνες και επέστρεψε με το βρέφος, ισχυριζόμενη ότι είναι δικό της.

Ενώπιον δικαστηρίου, είχε γίνει μια διαδικασία αναγνώρισης του βρέφους από έναν Ελληνοκύπριο άνδρα. Η όλη διαδικασία φάνηκε κάπως περίεργη και κίνησε υποψίες, σε σχέση με την αυθεντικότητά της. Κατόπιν διερεύνησης, η 47χρονη αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι το παιδί δεν ήταν δικό της, γι' αυτό τέθηκε υπό σύλληψη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X