ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
28° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Αγνωστοι έσπασαν τη γυάλινη κύρια είσοδο του Εμβολιαστικού Κέντρου στο λιμάνι Λάρνακας

Η καταστροφή έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί

ΚΥΠΕ

Αγνωστοι έσπασαν χθες βράδυ τη γυάλινη κύρια είσοδο του Εμβολιαστικού κέντρου στη Λάρνακα και την υπόθεση διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας έσπασαν τη γυάλινη κύρια είσοδο του Εμβολιαστικού Κέντρου που βρίσκεται στην αίθουσα αφίξεων και αναχωρήσεων στο λιμάνι Λάρνακας.

Η καταστροφή έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί και η διεύθυνση του λιμανιού Λάρνακας κάλεσε αμέσως την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή και άρχισαν έρευνες.


 Μπούκαραν σε χημεία και σε εμβολιαστικό κέντρο διαρρήκτες στη Λάρνακα


Σημειώνεται ότι από το Εμβολιαστικό Κέντρο δεν κλάπηκε εξοπλισμός, όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές και εκτυπωτές που χρησιμοποιούν οι λειτουργού του Κέντρου για να διεκπεραιώσουν την εργασία τους.

Το Εμβολιαστικό Κέντρο συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του, ενώ με την ολοκλήρωση των ερευνών της Αστυνομίας θα γίνει και η αλλαγή της γυάλινης εισόδου.

Η αστυνομία εξετάζει τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται στην περιοχή προκειμένου να πάρουν τις πληροφορίες που ενδεχομένως να δείχνουν τον άγνωστο ή αγνώστους που έσπασαν χθες βράδυ την γυάλινη κύρια είσοδο του Κέντρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση