ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγγίζει τους -4 βαθμούς απόψε η θερμοκρασία (Live εικόνα)

Η πρόβλεψη για τον καιρό

Ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά αρχικά στα ανατολικά και τα βόρεια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα παρατηρείται παγετός.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά σταδιακά στα προσήνεμα θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 8 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους -4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τα υπήνεμα ημιορεινά αναμένεται να παρατηρείται παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες ελαφρές βροχές ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά, αλλά σταδιακά αναμένεται να καταστεί κυρίως αίθριος.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Τρίτη για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους. Την Τετάρτη αναμένεται αισθητή πτώση. Για την Πέμπτη αναμένεται και πάλι άνοδος.

Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 8 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X