ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Άγγιξαν» την φρουρά του Προέδρου και της Βουλής οι μεταθέσεις

Τα ονόματα

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Σαρωτικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι συνολικά 50 μεταθέσεις που προέκυψαν στο Αστυνομικό Σώμα την Πέμπτη (16/1) σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, αφού έγιναν αλλαγές σε διάφορα Τμήματα.

Όπως διαπιστώθηκε από την λίστα των ονομάτων που μετατίθενται, αλλαγές προέκυψαν και στην φρουρά της οικίας του Προέδρου Αναστασιάδη στην Λεμεσό, αλλά και στα της ασφάλειας του κτηρίου της Βουλής.


Το Τμήμα της Αστυνομίας με τις περισσότερες μεταθέσεις - Όλα τα ονόματα


Συγκεκριμένα, από την Ασφάλεια της οικίας του Προέδρου αποχώρησε η Σπυρούλα Νικήτα και μετατέθηκε στο Δ.ΑΣ.Α, Αερολιμένα Πάφου και Ο.Τ.Ε Αρχηγείου, με τον Γιαννάκη Μυλωνά να παίρνει την θέση της. Προηγουμένως ο Μυλωνά, υπηρετούσε στο πόστο που μετατέθηκε η Νικήτα.

Όσον αφορά στην φρουρά του κτηρίου της Βουλής, νέα καθήκοντα αναλαμβάνει η Μαρία Κουκούλλη η οποία μέχρι πρότινος υπηρετούσε στο Οδόφραγμα Αστρομερίτη – Ζώδιας. Αντίθετη διαδρομή ακολουθεί ο Ανδρέας Τσιβιτάνου.

-Γιαννάκης Μυλωνά (Αστυφύλακας) Από το Δ.ΑΣ.Α, Αερολιμένα Πάφου και ΟΤΕ Αρχηγείου μετατίθεται στο Μ.Π.Φ – Ασφάλεια οικίας Προέδρου της Δημοκρατίας στην Λεμεσό.

-Σπυρούλα Νικήτα (Αστυφύλακας) Από Μ.Π.Φ- Ασφάλεια Οικίας Προέδρου της Δημοκρατίας στην Λεμεσό, μετατίθεται στο Δ.ΑΣ.Α, Αερολιμένα Πάφου και Ο.Τ.Ε Αρχηγείου.

-Μαρία Κουκκουλή (Αστυφύλακας) Από το Οδόφραγμα Αστρομερίτη – Ζώδιας μετατίθεται στο Ε.Υ.Π.Π – Ασφάλεια κτηρίου Βουλής.

-Ανδρέας Τσιβιτάνου (Αστυφύλακας) Από Ε.Υ.Π.Π – Ασφάλεια κτηρίου Βουλής μετατίθεται στο Οδόφραγμα Αστρομερίτη – Ζώδιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X