ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Άφωνοι» οι λουόμενοι στο Μακένζυ - Εμφανίστηκαν δελφίνια (pics&vid)

Υπέροχο θέαμα στην Λάρνακα

24news team

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (3/7) στη θαλάσσια περιοχή του Μακένζυ στην Λάρνακα, έκαναν την εμφάνισή τους δελφίνια.

Πρόκειται για ασυνήθιστο περιστατικό, όμως στους τυχερούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή, προσέφεραν ένα πολύ όμορφο θέαμα.

Τα δελφίνια είναι γνωστό ότι θεωρούνται από τα πλέον ευφυή ζώα και έχουν καταστεί δημοφιλή στους ανθρώπους εδώ και πολλούς αιώνες για την παιχνιδιάρικη συμπεριφορά τους και τη φιλική τους εμφάνιση.

Τις εικόνες απαθανάτισαν σε φωτογραφίες και βίντεο ο Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης, Μάριος Κουκουμάς, ο Ανδρέας Χειμωνίδης και ο Ιάκωβος Μπαφαλούκος.

O κ. Κουκουμάς μέσω δηλώσεών του στο 24news τοποθετήθηκε για το αναπάντεχο αλλά υπέροχο αυτό περιστατικό και έστειλε το δικό του μήνυμα για το νησί μας: «Το’ χουμε ξαναπεί άλλο να ζεις στην Κύπρο και άλλο να την ζεις. Ο τόπος μας, το λιγότερο, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανένα άλλο τόπο του κόσμου. Σήμερα είχαμε αυτή την ευκαιρία να ξυπνήσουμε με την συνοδεία δελφινιών τα οποία όπως πάντα ήταν και φιλικά και "κοινωνικά". Έχουμε όλοι την ευκαιρία να ζούμε τόσο κοντά σε τόσα πολλά το ζητούμενο είναι να την αρπάξουμε».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Dolphins Earlier Today!! Credits: @andreaschimonides @jackbaf #dolphins #planet #tourism #larnaka #tosokontatosapolla @heartcyprus @myguidecyprus @discover.larnaka @myamazingcyprus @larnakatourism

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marios Koukoumas (@mkoukoumas) στις

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X