ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άφαντος παραμένει ο δράστης του άγριου φονικού στην Πάφο

Εντατικές οι έρευνες της Αστυνομίας

Άφαντος παραμένει ο δράστης του στυγερού εγκλήματος με θύμα την 31χρονη Ghada Al Nouri. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό του υπόπτου που φέρεται να είναι ο 42χρονος εν διαστάσει σύζυγός του θύματος.

Αυτός είναι ο καταζητούμενος

Συγκεκριμένα η Αστυνομία καταζητεί τον HUSSEIN FAROUH, 42 ετών από τη Συρία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε χθες το πρωί στην Πάφο.

Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε ε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στα τηλέφωνα 26806085 / 26806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Μητέρα επτά παιδιών η άτυχη 31χρονη

Η 31χρονη ήταν μητέρα επτά παιδιών εκ των οποίων τα δύο ηλικίας 16 και 17 ετών διαμένουν στην Συρία και τα πέντε κάτω των 12 ετών μαζί της. Τα τρία από τα πέντε παιδιά που διέμεναν με την μητέρα τους, ήταν στο σπίτι τη στιγμή του φονικού, ενώ αυτή τη στιγμή και τα πέντε παιδιά της θανούσας που διέμεναν μαζί της, ανέλαβε το Γραφείο Ευημερίας.

Την δολοφονηθείσα γυναίκα εντόπισε, λειτουργός των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στην κατοικία όπου διαμένει στην Πάφο.

Στο μεταξύ η Αστυνομία Πάφου σε συνεργασία με το κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας, εντόπισε μετά από έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα της 31χρονης στον κάλαθο σκουπιδιών της κουζίνας ένα μαχαίρι μοιρασμένο στα δύο, το οποίο οι ανακριτικές αρχές εκτιμούν ότι είναι φονικό όργανό. Το συγκεκριμένο μαχαίρι στάλθηκε όπως και τα άλλα τεκμήρια στο Ινστιτούτο Γενετικής για Επιστημονικές εξετάσεις.

Το μοιραίο τραύμα 

Η νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα επί της σορού της 31χρονης Ghada Al Nouri πολύτεκνης μητέρας που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη στην κατοικία της που διαμένει στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, που εξετάζει υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, ο θάνατος της 31χρονης οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία προκληθείσα από νήσσον ή τέμνον όργανο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X