ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άφαντος από τον Απρίλιο ο Ρωσσίδης - Απήγαγε και έκλεψε 67χρονο (pics)

Mήπως τον έχετε δει;

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία 25χρονου, ο οποίος καταζητείται σχετικά με υπόθεση αρπαγής ή απαγωγής ή στέρησης της ελευθερίας προσώπου, εισόδου σε κατοικία με σκοπό διάπραξης κακουργήματος, ληστείας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής βιαιοπραγίας, απειλής, απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό κλοπής, και κλοπής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του υπόπτου.

Πρόκειται για τον Κλείτο Ρωσσίδη, ημερομηνία γέννησης 11/11/1996, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία και την καταγγελία που υπέβαλε στην Αστυνομία 67χρονος, γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, 25/04/2022, άγνωστος του άντρας, μετέβηκε στην οικία του στην επαρχία Λευκωσίας, και αφού ξεγελώντας τον παραπονούμενο εισήλθε μαζί του στην κατοικία, υπό την απειλή μαχαιριού απαίτησε να του δώσει χρήματα.

Ο δράστης στη συνέχεια, οδηγώντας το αυτοκίνητο του 67χρονου, φέρεται να τον μετέφερε σε διαμέρισμα του 67χρονου στο Στρόβολο, όπου με απειλές απέσπασε χρηματικό ποσό και χρυσαφικά, ενώ επίσης μετά από απειλές, τον μετέφερε και σε τραπεζικά υποκαταστήματα στη Λευκωσία, όπου απέσπασε χρηματικό ποσό, με αναλήψεις από τις αυτόματες μηχανές ανάληψης χρημάτων των υποκαταστημάτων.

Οδηγώντας ο δράστης το αυτοκίνητο του 67χρονου, μεταφέροντας και τον ίδιο, ο δράστης παρέλαβε δεύτερο ύποπτο άντρα και αφού μετέβηκαν σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας, τον εγκατέλειψαν και διέφυγαν πεζοί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X