ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

6kg κάνναβης: Επιτέθηκε σε αστυνομικό και προσπάθησε να ξεφύγει

Σε τσάντα ώμου εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά

Στην κατάσχεση έξι κιλών κάνναβης και στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 34 και 35 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από πληροφορία και συντονισμένη επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Τους 34χρονο και 35χρονο εντόπισαν τα μέλη της ΥΚΑΝ, γύρω στις 4.30 χθες το απόγευμα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας, στην περιοχή της Κοφίνου, όπου οι δύο ύποπτοι κινούνταν με δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, που δεν έφεραν πινακίδες εγγραφής. Οι δύο τους ανακόπηκαν από τα μέλη της ΥΚΑΝ, που στη συνέχεια εντόπισαν στην κατοχή τους, πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους έξι κιλών.

Συγκεκριμένα σε τσάντα ώμου που κατείχε ο 34χρονος εντοπίστηκαν τρία κιλά κάνναβης, ενώ άλλα τρία κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν σε τσάντα ώμου που κατείχε ο 35χρονος.

Κατά την ανακοπή των δύο υπόπτων, ο 34χρονος προσπάθησε αρχικά να διαφύγει με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε και στη συνέχεια πεζός, ενώ επίσης επιτέθηκε εναντίον μέλους της Αστυνομίας. Το μέλος της Αστυνομίας υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές στο σώμα. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, έλαβε εξιτήριο.

Οι 34χρονος και 35χρονος συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, καθώς και υπόθεση τροχαίων παραβάσεων.

Εναντίον του 34χρονου διερευνώνται επίσης τα αδικήματα της επίθεσης εναντίον Αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος του, της επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και της αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη.

Τις εξετάσεις συνεχίζει η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X