ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαλασμός Κυρίου στην Κύπρο - Καταιγίδες και χαλάζι (Live Εικόνα)

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώνονται το μεσημέρι της Τετάρτης σε αρκετές περιοχές της Κύπρου. Χαλάζι, ισχυροί άνεμοι και έντονες βροχοπτώσεις συνθέτουν το σκηνικό του καιρού.


Υδροστρόβιλος στη Λεμεσό - Δρόμοι «ποτάμια» στη Λευκωσία (vids)


Όπως θα δείτε και στα βίντεο, τα οποία αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό γκρουπ «Καιρόφιλοι Κύπρου», οι βροχές και το χαλάζι είναι έντονο.

Θυμίζουμε πως η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης 11/11, κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή. Η ένταση της βροχής θα ξεπεράσει τα 35 χιλιοστά ανά ώρα.

Η προειδοποίηση θα ισχύει μέχρι τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης.

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας 

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως κατά τις μεσημβρινές ώρες, ενώ από αργά το απόγευμα θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που το Σάββατο ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, με τα περισσότερα φαινόμενα να είναι κατά τις μεσημβρινές ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση