ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρή η Μαρία Παπαμιχαήλ

Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή της, η Μαρία Παπαμιχαήλ 75 ετών, τέως κάτοικος Μοσφιλωτής.

Η οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 7 χθες το απόγευμα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος στον παλιό δρόμο Κόρνου – Κοφίνου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονη, με συνοδηγό την 75χρονη και επιβάτη στα πίσω καθίσματα σε παιδικό κάθισμα, κοριτσάκι ηλικίας 2.5 ετών.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες και των δύο οχημάτων, με την 75χρονη να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια του οχήματος και να απεγκλωβίζεται μετά από επέμβαση των μελών της ΕΜΑΚ.

Στη συνέχεια ο 58χρονος και η 75χρονη μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ η 31χρονη και το ανήλικο κοριτσάκι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Λόγω της κρισιμότητάς της κατάστασης της υγείας της 75χρονης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λίγο μετά τα μεσάνυχτα υπέκυψε στα τραύματά της.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση