ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία Λεμεσού: Αντιμέτωπος με δια βίου φυλάκιση ο 50χρονος

Συνελήφθη για ανθρωποκτονία

Στα κρατητήρια Λεμεσού οδηγήθηκε ο 50χρονος οδηγός του οχήματος που προκάλεσε το φοβερό θανατηφόρο τροχαίο, το οποίο στοίχισε τη ζωή του 27χρονου Παναγιώτη Χριστοφόρου.

Εναντίον του 50χρονου εκτελέστηκε δεύτερο ένταλμα σύλληψης και επανασυνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία, ενώ το Σάββατο (30/11) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου, ώστε να εξασφαλιστεί διάταγμα προσωποκράτησής του.

Η Αστυνομία αναμένεται να αιτηθεί 8 ημέρες.


Ανατριχιάζουν τα ευρήματα της νεκροτομής του άτυχου Παναγιώτη


Θυμίζουμε ότι προηγουμένως είχε συλληφθεί για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας.

Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα, κάθε πρόσωπο το οποίο διαπράττει το κακούργημα της ανθρωποκτονίας, υπόκειται σε ποινή φυλάκισης διά βίου.

Πιο κάτω το άρθρο 205 του κεφαλαίου 154 του ποινικού κώδικα:

Θυμίζουμε ότι ο 50χρονος, παρέσυρε στον θάνατο τον άτυχο Παναγιώτη Χριστοφόρου, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/11) κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, με ταχύτητα 200km αντί 100km, ενώ έφερε και 111mg αντι 22mg αλκοόλ στο αίμα του. 

Ο 50χρονος, μετά την σφοδρότατη τροχαία σύγκρουση, νοσηλεύθηκε στο Χειρουργικό Τμήμα του Γεν. Νοσοκομείου Λεμεσού, αφού υπέστη κάταγμα σπονδύλου, θλάσεις στο κεφάλι και διάφορα άλλα κτυπήματα στο σώμα του.


Εξιτήριο στον 50χρονο που παρέσυρε στον θάνατο τον Παναγιώτη


Η Τροχαία έχει ήδη προχωρήσει στις πρώτες εξετάσεις, στην σκηνή όπου σημειώθηκε η τραγωδία και αξίζει να αναφερθεί ότι δεν έχει εντοπιστεί ίχνος φρεναρίσματος από το όχημα του 50χρονου, πριν την σύγκρουση.

Ανάμεσα σε άλλα, η Τροχαία αναμένεται να εξετάσει και το μαύρο κουτί του οχήματος του 50χρονου, το οποίο εκτιμάται ότι θα δώσει αρκετές απαντήσεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση