ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξιτήριο στον 50χρονο που παρέσυρε στον θάνατο τον Παναγιώτη

Εξελίξεις στην υπόθεση

Τελικά, ο 50χρονος από την Ρωσία, που προκάλεσε το φοβερό τροχαίο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, το οποίο στοίχισε τη ζωή του άτυχου Παναγιώτη, έλαβε εξιτήριο και επανασυλλήφθει.

Όπως είχαμε ενημερώσει προηγουμένως, οι Αρχές, εξασφάλισαν νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του 50χρονου, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Προηγουμένως είχε συλληφθεί για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας.

Σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, είχαμε αναφέρει ότι πολύ πιθανόν το δικαστήριο να μεταφερόταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν ο 50χρονος, λόγω της κατάστασής του, ώστε να εκδοθεί διάταγμα προσωποκράτησής του, ωστόσο, μετά την τελευταία εξέλιξη, δεν συνέβη αυτό.


 Τραγωδία Λεμεσού: Για ανθρωποκτονία ο 50χρονος οδηγός


Θυμίζουμε ότι η Αστυνομία, αναμένεται να οδηγήσει τον 50χρονος ενώπιον Δικαστηρίου, θα αιτηθεί 8 ημέρες κράτησης του 50χρονου, ώστε να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Ο 50χρονος, νοσηλεύθηκε στο Χειρουργικό Τμήμα του Γεν. Νοσοκομείου Λεμεσού, αφού υπέστη κάταγμα σπονδύλου, θλάσεις στο κεφάλι και διάφορα άλλα κτυπήματα στο σώμα του.

Η Τροχαία έχει ήδη προχωρήσει στις πρώτες εξετάσεις, στην σκηνή όπου σημειώθηκε η τραγωδία και αξίζει να αναφερθεί ότι δεν έχει εντοπιστεί ίχνος φρεναρίσματος από το όχημα του 50χρονου, πριν την σύγκρουση.


 Κείμενο ''γροθιά στο στομάχι''... «Οργή; Μίσος; Θυμός;»


Ανάμεσα σε άλλα, η Τροχαία αναμένεται να εξετάσει και το μαύρο κουτί του οχήματος του 50χρονου, το οποίο εκτιμάται ότι θα δώσει αρκετές απαντήσεις. 

Θυμίζουμε ότι ο 50χρονος, κινείτο στον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητα πέραν των 200km αντί 100km που είναι το επιτρεπόμενο όριο, ενώ έφερε και 111mg αντι 22mg αλκοόλ στο αίμα του. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X