ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκάρουν όσα ομολόγησε ο 29χρονος - Πώς σκότωσε την Iryna

Όπως ισχυρίστηκε στην αρχή την κτύπησε στο κεφάλι για να χάσει τις αισθήσεις της

24news team

Συγκλονίζει η ομολογία του 29χρονου για την άγρια δολοφονία της 36χρονης Ιryna. Ο δράστης που καταζητείτο απο την αστυνομία,  εντοπίστηκε και συνελήφθη την Παρασκευή (16/10) μετά από πληροφορία που δόθηκε γύρω στις 11:40 από πολίτη και λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε τις  φρικτές πράξεις που οδήγησαν στον θάνατο της 36χρονης.

Καταιγιστικές εξελίξεις - Η σύλληψη και η ομολογία

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε πριν λίγο στη σύλληψη και δεύτερου προσώπου. Πρόκειται για 24χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση. Σημειώνεται, ότι νωρίτερα σήμερα είχε συλληφθεί και ο 29χρονος καταζητούμενος.


Ο 24χρονος που συνελήφθη είναι συνεργός του 29χρονου. Πρόκειται για ομοεθνη του που πήγαν μαζί στο σπίτι της 36χρονης με σκοπό την ληστεία. Δεν φέρεται να έχει σχέση με τον φόνο.

 


Ο 29χρονος φέρεται να ομολόγησε την διαπραξη του εγκλήματος και να ισχυρίστηκε ότι σκοπός ήταν η ληστεία.


Από το σπίτι της 36χρονης έλειπαν αντικείμενα αξίας κάτι που οδήγησε τις αρχές να διερευνούν υπόθεση ληστείας.


Ο 29χρονος αφού ομολόγησε τον φόνο, περιέγραψε στους ανακριτές πώς σκότωσε την 36χρονη.


Όπως ισχυρίστηκε στην αρχή την κτύπησε στο κεφάλι για να χάσει τις αισθήσεις της, ενώ κοιμόταν γυμνή στο κρεβάτι. Μετά, αφού δεν τα κατάφερε την ξανακτυπησε και φέρεται να την σκότωσε με κεφαλοκλείδωμα.


Οι αρχές απέσπασαν υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης όπου δείχνουν τον 29χρονο να βρίσκεται σε διάφορα σημεία της Λεμεσού και της Λευκωσίας, την ώρα που καταζητείτο.

 

 

Πώς προσπάθησε να διαφύγει ο 29χρονος

Ο 29χρονος, ο οποίος καταζητείτο από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας από τη Λευκορωσία, μητέρας τριών ανήλικων παιδιών, εντοπίστηκε μετά από πληροφορία που δόθηκε γύρω στις 11:40 από πολίτη, δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου.

«Αμέσως έσπευσαν στην περιοχή περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού, όπου μετά από εξετάσεις και αξιολόγηση των πληροφοριών εντόπισαν τον ύποπτο να κινείται βόρεια του ξενοδοχείου Four Seasons» είπε και πρόσθεσε πως ο ύποπτος επιχείρησε να διαφύγει και ακολούθησε καταδίωξη που έφτασε μέχρι την περιοχή Αμαθούντας.

Τελικά, τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να ανακόψουν τον 29χρονο και να τον συλλάβουν, ενώ διαπιστώθηκε πως είχε βάψει τα μαλλιά του μαύρα σε μια προσπάθεια να μην αναγνωριστεί.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X