ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Ελληνική τράπεζα παρουσιάζει: Παραμυθούπολη Λευκωσίας 2019

Το χριστουγεννιάτικο κλίμα θα απογειώσουν οι δημοφιλέστεροι καλλιτέχνες που και φέτος θα μας διασκεδάσουν καθόλη τη διάρκεια των γιορτών

Για πέμπτη συνεχόμενη φορά η πρωτεύουσα ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της και να υποδεχτεί την αγαπημένη μας Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων. Φέτος, εμφανίζεται πιο ανανεωμένη από ποτέ με σύγχρονα, εντυπωσιακά παιχνίδια που θα καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους και δωρεάν είσοδο για όλους.

Όπως κάθε χρόνο, ο Άη Βασίλης θα αφήσει για λίγο το Ροβανιέμι και θα επισκεφθεί τους φίλους του στη Λευκωσία παρέα με τους πολύτιμους βοηθούς του και φορτωμένος με δώρα. Δεκάδες σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές από όλο τον κόσμο θα γεμίσουν και πάλι την Παραμυθούπολη με λαχταριστές μυρωδιές, ενώ οι φετινές δραστηριότητες είναι πιο εντυπωσιακές από ποτέ: ξυλοπόδαροι, μπαλονοκατασκευές, ταχυδακτυλουργοί, θεατρικό παιχνίδι, ακροβατικά και χορευτικά shows!

Το χριστουγεννιάτικο κλίμα θα απογειώσουν οι δημοφιλέστεροι καλλιτέχνες που και φέτος θα μας διασκεδάσουν καθόλη τη διάρκεια των γιορτών. Η Παραμυθούπολη ανοίγει τις πόρτες της την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου ενώ τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου με μια εντυπωσιακή συναυλία με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.

Μετρήστε μαζί μας αντίστροφα για τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ημέρες που θα ζήσουμε και φέτος στην Παραμυθούπολη της Λευκωσίας.


Χρυσός Χορηγός Ελληνική Τραπεζα
Μέγας Χορηγός Cablenet
Επίσημος αερομεταφορέας : Blue Air
Χορηγοί: Πάρκο Παλιάτσο, Ελληνικά Πετρέλαια Εκο, Προϊόντα γενικού Καθαρισμού Primo, Giant snacks, Εταιρία Α/φοι Λανίτης , Χυμοι Fontana, Φούρνοι Ζορπας, Mega toys, Gap Vasilopoylos, , Ojo sun&glasses.
Χορηγοί Επικοινωνίας Wiz Guide και Love Fm 100.7

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X