ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: «Έσβησε» 46χρονος ανεμβολίαστος πατέρας - «Φανατίστηκε από Ιερείς»

Ο άτυχος Δημητρίου καταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά

24news team

«Έσβησε» στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας,χθες (25/8) ο Γιώργος Δημητρίου από τη Σωτήρα ο οποίος έδινε μάχη με τον κορωνοϊό. 

Η είδηση του θανάτου του να σκόρπισε θλίψη τόσο στο Δήμο Σωτήρας, αλλά και ευρύτερα στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Ο άτυχος Δημητρίου καταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά.

Φίλοι του, τον αποχαιρετούν μέσα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ προβαίνουν και σε καταγγελίες που αφορούν γιατρό.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση, ο 46χρονος άντρας ήταν εναντίον του εμβολιασμού και είχε φανατιστεί από ορισμένους Ιερείς καθώς και από γιατρό.

«Είχε φανατιστεί από ορισμένους Ιερείς που το παίζουν θεοί και από ένα τσαρλατάνο γιατρό.Έτσι θέλω να τον αποκαλώ από εδώ και εμπρός αυτόν τον δήθεν γιατρό. Ο φίλος μου ο Γιώργος λοιπόν πατέρας με τρία παιδιά, πριν από ένα μήνα περίπου έπιασε Κορωνοϊό σε πολύ ήπια φάση και αυτός και η γυναίκα του. Δεν άκουε κανένα και προσπαθούσε με διάφορα φάρμακα που του έγραφε αυτός ο τσαρλατάνος γιατρός να γίνει καλά . Δυστυχώς μέρα με την μέρα η κατάσταση του Γιώργου χειροτέρεψε, αλλά δεν ήθελε να πάει στον γιατρό. Είχε πει ο ίδιος σε άλλο φίλο του , ότι ήθελε να αυτοκτονήσει επειδή δεν άντεχε αυτή την αρρώστια. Με την πάροδο δέκα ημερών, ο Γιώργος , και αφού έφτασε στο απροχώρητο , με την υγεία του , δέχτηκε να έρθει τα ασθενοφόρο και να τον πάρει», έγραψε φίλος του σε ανάρτησή του.

Όταν έχασε τελικά τη μάχη με τον κορωνοϊό, ο ίδιος φίλος του 46χρονου τον αποχαιρέτησε γράφοντας:

«Γιωργο μου έφυγες πολύ νωρίς για το αιώνιο ταξίδι αφήνοντας πίσω σου τα τρία σου μωρά και την γυναίκα σου στην ηλικία των 46 χρόνων. Γιατί καλε μου φίλε δεν άκουγες τις παρακλήσεις μας και να εμβολιαστείς. Γιατί καλε μου φίλε δεν πήγες νοσοκομείο από τις πρώτες ημέρες και έμεινες σπίτι και παίρνοντας συνταγές από ηλίθιους τσαρλατάνους. Τώρα αυτοί που σε πήραν στον λαιμό τους τι έχουν να πουν.Μου έλεγες ότι είσαι σε πολύ καλά χέρια και δεν χρειάζεσαι νοσοκομείο. Οι μέρες όμως περνούσαν φίλε μου και η κατάσταση σου χειροτέρευε. Ήδη ο κορωνοϊός και τα φάρμακα που έπαιρνες σου έκαναν πολύ μεγάλη ζημιά. Ήσουν υγιέστατος χωρίς υποκείμενα νοσήματα αλλά άργησες καλε μου φίλε πολύ να αποφασίσεις να πας στο νοσοκομείο για θεραπεία και ήταν ήδη αργά.»

Η κηδεία του θα τελεστεί την αύριο Παρασκευή, 27 Αυγούστου στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως στη Σωτήρα.

Η οικογένεια δε θα δεχτεί συλληπητήρια, ενώ δεκτές θα γίνονται εισφορές για τα παιδιά του εκλιπόντος

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X