ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έβαλαν φωτιά σε εργοστάσιο στο Πέρα Χωριό Νήσου

Οι εξετάσεις έγιναν σε συνεργασία με την Αστυνομία

24news team

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα της Πέμπτης (17/08) μετά από κλήση για φωτιά σε εργοστάσιο στην περιοχή του Πέρα Χωρίου Νήσου.

Συγκεκριμένα, η ώρα 16:17, λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε εργοστάσιο κατασκευής ελαιοχρωμάτων στην περιοχή Πέρα Χωρίου Νήσου στην επαρχία Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 16:43.

Η πυρκαγιά βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο του εργοστασίου, σε στεγασμένο χώρο αποθήκευσης και δεν επεκτάθηκε εντός του εργοστασίου. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, υπέστη ζημιές το περιεχόμενου του αποθηκευτικού χώρου.

Επιπρόσθετα, από την πυρκαγιά επηρεάστηκε και το στέγαστρο του εν λόγω αποθηκευτικού χώρου. Σημειώνεται ότι, το εργοστάσιο ήταν κλειστό κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς και δεν υπήρχαν εργαζόμενοι στον χώρο, έτσι δεν κινδύνευσε κανείς. Ωστόσο, κινδύνευσαν και προστατεύθηκαν τόσο το εν λόγω εργοστάσιο, όσο και παρακείμενα εργοστάσια.

Μετά από διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, η οποία έγινε σε συνεργασία με την Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 17ης Αυγούστου 2023 μέχρι και τις 06:00 της 18ης Αυγούστου 2023, ανταποκρίθηκε σε 29 κλήσεις για βοήθεια (15 πυρκαγιές, 8 ειδικές εξυπηρετήσεις και 6 ψευδείς κλήσεις).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση