ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν υποχωρούν τα 40άρια - Νέα κίτρινη προειδοποίηση

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρα (07/09) η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με αυτή, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ στις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Αναλυτικά ο καιρός

Θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος τοπικά όµως δυνατό να παρατηρείται αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά τοπικά στα δυτικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 34 στα ανατολικά και νότια παράλια και γύρω στους 32 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος τοπικά όµως δυνατό να παρατηρείται αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά τοπικά στα δυτικά λίγο ταραγµένη.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία µέχρι την Πέµπτη θα παραµείνει στα επίπεδα της Τρίτης ενώ την Παρασκευή θα σηµειώσει άνοδο, για να κυµανθεί αισθητά πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X