ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν συμμορφώνονται υποστατικά - Υπάλληλοι χωρίς safepass

Oι καταγγελίες Παγκύπρια

ΚΥΠΕ

Σε 16 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, διενεργήθηκαν συνολικά 2.767 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στην Λευκωσία διενεργήθηκαν 735 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 4 πολίτες και 1 υποστατικό, στην Λεμεσό διενεργήθηκαν 242 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 8 πολίτες και 1 υποστατικό, στην Λάρνακα καταγγέλθηκε 1 πολίτης έπειτα από 510, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 1 πολίτης και 1 υποστατικό έπειτα από 172 ελέγχους, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 435 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 193 έλεγχοι χωρίς να σημειωθούν καταγγελίες.

Τα Τμήματα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 248 και 232 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Οι καταγγελίες υποστατικών αφορούσαν υπεύθυνο που δεν διέθετε safepass και επιβολή προστίμου €500 στη Λευκωσία και στην Λεμεσό, ενώ στην Πάφο αφορούσε υπάλληλο γυμναστηρίου που εργαζόταν χωρίς safepass, αλλά και τον ελλιπή έλεγχο πελατών με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο €1.000.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X