ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατροπή στην υπόθεση εμπρησμού και ληστείας στην Επισκοπή

Έπιασαν τους ιδιοκτήτες

Στη σύλληψη των ιδιοκτητών οικίας στην Επισκοπή, που τυλίχθηκε στις φλόγες έπειτα από κακόβουλη ενέργεια, τον περασμένο μήνα, προχώρησε σήμερα το ΤΑΕ Λεμεσού. Στοιχεία φέρουν το ζεύγος, 47 και 45 ετών, να εμπλέκεται στην υπόθεση, με σκοπό την εξαπάτηση ασφαλιστικής.

Η φωτιά είχε ξεσπάσει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 26ης Δεκεμβρίου, ενώ το ζεύγος και τα παιδιά τους βρισκόταν στο εξωτερικό, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές τόσο στην οικία όσο και στο αυτοκίνητο της οικογένειας.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως είχε προηγηθεί διάρρηξη και όπως κατήγγειλε ο 47χρονος, από την οικία είχε κλαπεί ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρηματικό ποσό 180.000 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, καθώς και δυο ρολόγια συνολικής αξίας 30,000 ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη 40χρονος κάτοικος Πάφου, το διάταγμα κράτησης του οποίου ανανεώθηκε πρόσφατα, ενώ εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης εναντίον 23χρονου.

Έπειτα από εξασφάλιση σχετικής μαρτυρίας, σύμφωνα με την οποίαν οι ιδιοκτήτες πιθανόν να εμπλέκονται στον εμπρησμό, με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση χρηματικού ποσού από ασφαλιστική εταιρεία, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν σήμερα στη σύλληψή τους.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση