ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όμιλος MSJ: Διοργάνωσε δύο Παιδιατρικές Επιστημονικές Ημερίδες σε Λευκωσία & Λεμεσό

Με αφορμή τα 80 χρόνια από την ίδρυση του Ομίλου

Δελτίο Τύπου

Καλεσμένοι στις εκδηλώσεις ήταν Παιδίατροι που δραστηριοποιούνται σε όλη τη Κύπρο με σκοπό να διευρύνουν τις γνώσεις τους στο τομέα της Αλλεργίας. Η πρώτη Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Lemon Park στη Λευκωσία στα τέλη Ιανουαρίου και στο Crowne Plaza στη Λεμεσό στις αρχές Φεβρουαρίου.

Η αμοιβαία εκτίμηση που χαρακτηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του Ομίλου και κάθε ιατρού ήταν εμφανέστατη και στις δύο Ημερίδες καθώς η προσέλευση ξεπέρασε τις προσδοκίες, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τη διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης.

Επίτιμοι ομιλητές ήταν τρεις εξέχοντες επιστήμονες, οι οποίοι μοιράστηκαν τις γνώσεις τους σχετικά με τα «Γνωστά και Άγνωστα Μονοπάτια της Αλλεργίας». Ο Δρ. Νικόλας Νικολάου, καθηγητής Αλλεργιολογίας και Παιδιατρικής Αλλεργιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας μίλησε για την Αλλεργία στο Αγελαδινό γάλα και τις σύγχρονες προκλήσεις.

Η Δρ. Έλενα Σαββίδου, Παιδίατρος και Παιδογαστρεντερολόγος στο Παιδιατρικό Κέντρο Ήπατος, Γαστρεντερολογίας και Διατροφής του Νοσοκομείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του 3ου αναφέρθηκε σε Μύθους και Αλήθειες γύρω από τη Γλουτένη.

Ο Δρ. Δημήτρης Μήτσιας, Ειδικός Αλλεργιολόγος Παίδων & Ενηλίκων, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών ανέπτυξε το θέμα της Αλλεργικής ρινίτιδας, πέρα από τη φαρμακολογική παρέμβαση.

Υπήρξε επίσης ανταλλαγή πληροφοριών, απόψεων και γνώσεων μέσω ερωτήσεων/απαντήσεων μετά από κάθε παρουσίαση, καθώς και η ευκαιρία για τους παρευρισκόμενους να συζητήσουν με τους ομιλητές για ανάλογα περιστατικά που αντιμετωπίζουν και σχετικά θέματα που τους απασχολούν.

Ο Όμιλος MSJ πρωτοπορεί και διαπρέπει στον τομέα της υγείας εδώ και 80 χρόνια, με όραμα να παρέχει στήριξη σε κάθε πτυχή της ζωής, με αποτελεσματικά σκευάσματα από παγκοσμίου βεληνεκούς κατασκευάστριες εταιρίες. Η συνεργασία του Ομίλου με διακεκριμένους ιατρούς εδραιώνει περαιτέρω την δέσμευση του προς τον ιατρικό κόσμο και το καταναλωτικό κοινό, παρέχοντάς προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση