ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαχαίρωσε τη σύντροφό του μέχρι θανάτου στη Χλώρακα

Ο δράστης αποπειράθηκε να θέσει τέρμα στη ζωή του

ΚΥΠΕ

Υπόθεση φόνου γυναίκας στη Χλώρακα διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Οπως δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Μιχάλης Νικολάου, σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, άντρας φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τη συμβία του το απόγευμα της Κυριακής. 

Μία γυναίκα ηλικίας 34 χρόνων είναι το θύμα του φόνου στη Χλώρακα και 14χρονος το θύμα της απόπειρας φόνου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Η Αστυνομία αναφέρει, συγκεκριμένα, ότι διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

Ο 53χρονος φερόμενος ως δράστης, αυτοτραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε για νοσηλεία και ο 14χρονος, αναφέρει η Αστυνομία.

Στην σκηνή κλήθηκαν δύο ασθενοφόρα.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, την οποία απέκλεισαν και διεξάγουν έρευνες και εξετάσεις.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί, οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ αναμένεται η άφιξη ιατροδικαστών και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έγκλημα: Τελευταία Ενημέρωση