ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βερολίνο: 10 οικονομικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε τον χειμώνα

Ταξίδι στην πόλη με τη μεγάλη ιστορία και τις δεκάδες προσιτές επιλογές

Λίγες πόλεις στον κόσμο κουβαλούν στους ώμους τους μία τόσο αιματοβαμμένη, σκοτεινή και διχαστική ιστορία όπως αυτή του Βερολίνου, και τελικά κατάφεραν – μέσα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα – να αναγεννηθούν κυριολεκτικά από τις στάχτες τους και να εξελιχθούν σε μία ισχυρή, υπερσύγχρονη, οργανωμένη και εύπορη μεγαλούπολη της Ευρώπης.

Η περίπτωση του Βερολίνου, που έγινε επίσημα πρωτεύουσα της Γερμανίας το 1999, είναι αληθινά μοναδική και το μόνο σίγουρο είναι πως σε αυτό το μέρος με την τεράστια ιστορία και τους δεκάδες πολιτισμικούς θησαυρούς, τα καταπράσινα δάση και τα αμέτρητα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα δεν πρόκειται να βαρεθείτε λεπτό

Την ίδια στιγμή, το Βερολίνο, μία πόλη που φημίζεται για τις χριστουγεννιάτικες αγορές της και τα όμορφα θεματικά πάρκα της, παραμένει, πάρα το βαρύ κρύο, ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός για τον χειμώνα, μία εποχή που προσδίδει στην πόλη μία ξεχωριστή γοητεία. Άλλωστε μερικά από τα πράγματα για τα οποία το Βερολίνο είναι γνωστό σε ολόκληρο τον πλανήτη συμβαίνουν τον χειμώνα.

Αν στα παραπάνω συμπεριλάβετε και το γεγονός ότι αυτή την περίοδο αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία είναι πολύ προσιτά η απόφαση σας να κάνετε κράτηση θα γίνει ακόμα πιο εύκολη.

Δείτε εδώ 10 από τα πιο προσιτά και ταυτόχρονα χαρακτηριστικά πράγματα που μπορεί να απολαύσει ένας χειμερινός επισκέπτης στο Βερολίνο.

Πηγή: Travel.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση

X