ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς οι ελκυστικοί άνδρες φοράνε δαχτυλίδια

5 Κανόνες που έχουν οι ελκυστικοί άνδρες που φοράνε δαχτυλίδια

Όσον αφορά τα αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις, τα δαχτυλίδια είναι τα πιο εντυπωσιακά που οι γυναίκες λατρεύουν να βλέπουν σε έναν άνδρα. Κάνουν το βλέμμα να πηγαίνει στα χέρια σου που είναι το πιο ελκυστικό κομμάτι του σώματος σου, σύμφωνα με τις γυναίκες. Δυστυχώς, όμως οι περισσότεροι δεν ξέρουν πως να τα φορέσουν με αποτέλεσμα να δείχνουν χάλια πάνω τους.

5 Κανόνες που έχουν οι ελκυστικοί άνδρες που φοράνε δαχτυλίδι

Φροντίζουν τα νύχια τους

Το πιο σημαντικό και εύκολο που μπορείς να κάνεις, για να φαίνεται το δαχτυλίδι που φοράς ελκυστικό είναι να φροντίσεις τα νύχια σου. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι περίπλοκο απλά να τα κόψεις και να τα καθαρίσεις από κάτω ώστε να μη φαίνονται μαυράκια.

Προσέχουν το μέγεθος των δαχτυλιδιών

Πριν αγοράσεις κάποιο δαχτυλίδι να προσέξεις να ταιριάζει στο δάχτυλό σου. Επίσης, σε περίπτωση που έχεις λεπτά δάχτυλα καλό είναι να παρατηρήσεις το πάχος του δαχτυλιδιού. Αν είναι πολύ μεγάλο τότε θα κάνουν τα χέρια σου να φαίνονται μικρά που είναι κάτι που δε θες.

Δε φοράνε πολλά δαχτυλίδια

Σίγουρα θα έχεις δει άνδρες που φοράνε ένα δαχτυλίδι σε κάθε δάχτυλο. Αυτό είναι μία κίνηση που πρέπει να ταιριάζει και με το υπόλοιπό στυλ, αλλιώς θα φαίνεται περίεργο. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις εσύ είναι να φοράς μέχρι δύο δαχτυλίδια σε κάθε χέρι. Αυτή είναι η καλύτερη αναλογία για σχεδόν οποιοδήποτε στυλ.

Γνωρίζουν τις συνθήκες

Πρέπει να παρατηρήσεις και σε ποιο μέρος θα πας, φορώντας δαχτυλίδια. Τα δαχτυλίδια δείχνουν ένα άτομο casual και με εναλλακτική άποψη κάτι που σίγουρα δε θα θες σε μία συνέντευξη για δουλειά ή σε κάποιο επίσημο τραπέζι. Καλό είναι να θυμάσαι ότι όσα περισσότερα δαχτυλίδια φοράς τόσο πιο casual θα πρέπει να είναι η περίσταση.

Τα φοράνε με αυτοπεποίθηση

Τέλος, και ίσως το πιο σημαντικό είναι η αυτοπεποίθηση. Όταν φορέσεις για πρώτη φορά δαχτυλίδι θα αισθανθείς περίεργα και άβολα επειδή δεν το έχεις συνηθίσει. Αν όμως συνεχίσεις και το φοράς μετά δε θα το καταλαβαίνεις ότι βρίσκεται στο χέρι σου και δε θα θες να το αποχωριστείς.

Πηγή: the-man 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Style: Τελευταία Ενημέρωση

X