ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#mustfashion19: Απόψε η μεγάλη γιορτή της μόδας στην Κύπρο

Μια φαντασμαγορική βραδιά

Μια φαντασμαγορική βραδιά γεμάτη μόδα και μουσική περιμένει όλους όσους θα βρεθούν απόψε στο Must Fashion The Anniversary Event. Η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας στην Κύπρο πραγματοποιείται απόψε στο Παλιό Δημαρχείο Λευκωσίας στις 9 το βράδυ, όπου 11 σχεδιαστές, το Πανεπιστήμιο Frederick και η Londou Bros θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί ειδικά για τη βραδιά.

Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι η Μαρία Κορινθίου και ο Σάββας Πούμπουρας, ενώ το στγκρότημα 48 Ώρες θα συνοδεύσει με τη μουσική του τα acts. 50 μοντέλα θα περπατήσουν στην σκηνή του #mustfashion19, ενώ η γνωστή σε όλους Cat Von Κ, ως πρέσβειρα του Must Fashion The Anniversary Event, θα πρωταγωνιστήσει σε ένα surprise act.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα εισιτήρια έχουν και επίσημα εξαντληθεί. Εσύ είσαι ανάμεσα στους 600 τυχερούς που θα δουν το φαντασμαγορικό event από κόντα;

Το Must Fashion The Anniversary Event παρουσιάζουν: LUX, Ελληνική Τράπεζα, και BMW. Υποστηρίζουν Εvian, Παγωτά Παπαφιλίππου, Moet & Chandon, Trends Make Up Stores, L’oreal Professionnel και Occhio Catering.

 

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Style: Τελευταία Ενημέρωση

X