ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Must Fashion The Anniversary Event

Έρχεται η μεγάλη γιορτή της μόδας στην Κύπρο

Αυτό τον, Ιούνιο το must, το πρώτο κυπριακό lifestyle περιοδικό που έφερε τις Κύπριες γυναίκες στο προσκήνιο, γιορτάζει 20 χρόνια γεμάτα μόδα, ομορφιά και μοναδικές στιγμές με μια φαντασμαγορική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Λευκωσίας, στη νέα Πλατεία Ελευθερίας, «παντρεύοντας» με έναν ξεχωριστό τρόπο την ιστορία με τις τάσεις της εποχής.

Επηρεασμένο από την Αικατερίνη Κορνάρο, την τελευταία βασίλισσα της Κύπρου, το Must Fashion The Αnniversary Εvent φέτος θα φέρει την υψηλή αισθητική στην πρωτεύουσα. Οχτώ γνωστοί, αλλά και νέοι υποσχόμενοι σχεδιαστές θα κατακλύσουν με τις εντυπωσιακές δημιουργίες τους τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δημαρχείου Λευκωσίας σ’ ένα θεαματικό fashion show, στο οποίο θα περπατήσουν 50 μοντέλα και θα συνοδεύσει με τη μουσική του το συγκρότημα 48 Ώρες.

Άννα Χατζηγρηγορίου (Anice), Ανδρέας Ζαννετίδης, Σόλια Κυπριανού (Solly the Dolly), Μιχάλης Ασημάκης (Atelier Asimaki), Λουκία Κυριάκου, Βανέσσα Χατζηιωσήφ (The Robe Romance), Χρίστια Χαραλάμπους (Blanc Studio) και Μαριάννα Δαμιανού θα συμμετάσχουν σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή της μόδας, που έχει γίνει θεσμός, και θα παρουσιάσουν τις νέες συλλογές του για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, στη σκηνή του Must Fashion The Αnniversary Εvent.

Τη γιορτή της μόδας στην Κύπρο θα μπορούν να παρακολουθήσουν 500 «τυχερές» γυναίκες που θα εξασφαλίσουν ένα από τα προνομιούχα εισιτήρια. Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι με όλους τους παρευρισκόμενους καλεσμένους.
Οι διοργανωτές κρατούν ακόμη μυστικές πολλές εκπλήξεις τόσο για τους καλλιτέχνες όσο και για τους παρουσιαστές της βραδιάς.
Μείνετε συντονισμένοι!

Το Must Fashion The Anniversary Event παρουσιάζουν η Ελληνική Τράπεζα, η BMW και το LUX.

Style: Τελευταία Ενημέρωση

X