ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του #mustfashion19

20 χρόνια γεμάτα μόδα και ομορφιά

Αυτό τον Ιούνιο το must, το πρώτο κυπριακό lifestyle περιοδικό που έφερε τις Κύπριες γυναίκες στο προσκήνιο, γιορτάζει 20 χρόνια γεμάτα μόδα, ομορφιά και μοναδικές στιγμές με μια φαντασμαγορική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Λευκωσίας, στη νέα Πλατεία Ελευθερίας, «παντρεύοντας» με έναν ξεχωριστό τρόπο την ιστορία με τις τάσεις της εποχής.

Επηρεασμένο από την Αικατερίνη Κορνάρο, την τελευταία βασίλισσα της Κύπρου, το Must Fashion The Αnniversary Εvent φέτος θα φέρει την υψηλή αισθητική στην πρωτεύουσα. Οχτώ γνωστοί, αλλά και νέοι υποσχόμενοι σχεδιαστές θα κατακλύσουν με τις εντυπωσιακές δημιουργίες τους τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δημαρχείου Λευκωσίας σ’ ένα θεαματικό fashion show, στο οποίο θα περπατήσουν 50 μοντέλα και θα συνοδεύσει με τη μουσική του το συγκρότημα 48 Ώρες, στις 10 Ιουνίου.

Αν θες κι εσύ να διεκδικήσεις μία από τις 500 θέσεις του πιο fashion event προμηθεύσου το εισιτήριο σου τώρα! Τα εισιτήρια ξεκινούν από €30 και όλοι οι παρευρισκόμενοι θα εξασφαλίσουν έτσι και την είσοδό τους στο φαντασμαγορικό after party στο οποίο θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 20 χρόνια must.

Άννα Χατζηγρηγορίου (Anice), Ανδρέας Ζαννετίδης, Σόλια Κυπριανού (Solly the Dolly), Μιχάλης Ασημάκης (Atelier Asimaki), Λουκία Κυριάκου, Βανέσσα Χατζηιωσήφ (The Robe Romance), Χρίστια Χαραλάμπους (Blanc Studio), Μαριάννα Δαμιανού, Ζώη Σοφοκλέους (ZS), Αναστασία Λάρδα (Anastasia Lardas), Lordou Bros και Frederick University θα συμμετάσχουν σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή της μόδας, που έχει γίνει θεσμός, και θα παρουσιάσουν τις νέες συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019.

Αν θες κι εσύ να διεκδικήσεις μία από τις 500 θέσεις, πάρε το εισιτήριό σου από τα γραφεία της SPP Media (Νίκου Κρανιδιώτη 7Ε, 2411 Έγκωμη, 22472472), από το tickethour.com.cy ή από τα ACS Courier.

Για περισσότερες πληροφορίες: 22472472

Το Must Fashion The Anniversary Event παρουσιάζουν: LUX, Ελληνική Τράπεζα, και BMW.

Υποστηρίζουν Εvian, Παγωτά Παπαφιλίππου, Moet & Chandon, Trends Make Up Stores και L’oreal Professionnel.

 

Δείτε στο must.com.cy όλα όσα αφορούν το #mustfashion19

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Style: Τελευταία Ενημέρωση

X