ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 Κανόνες ντυσίματος που έχουν οι ελκυστικοί άνδρες

Αν ξεκινήσεις να ντύνεσαι με άποψη και να προσέχεις τον εαυτό σου, ασυνείδητα η κοπέλα που σου αρέσει θα το εκλάβει ότι μπορείς να φροντίσεις και την ίδια. Θα πρέπει λοιπόν να βρεις το δικό σου προσωπικό στυλ. Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρεις ότι οποιοδήποτε και αν είναι το στυλ σου υπάρχουν κάποιοι κανόνες ντυσίματος που ισχύουν για όλους τους άνδρες. Πάμε λοιπόν να δούμε 5 Κανόνες ντυσίματος που έχουν οι ελκυστικοί άνδρες.

5 Συμβουλές ντυσίματος από ελκυστικούς άνδρες

Μάθε το σώμα σου

Αν καταλάβεις το σώμα σου και αντιληφθείς ποια ρούχα σου ταιριάζουν και ποια όχι θα σε βοηθήσει να επιλέγεις τα κομμάτια που αναδεικνύουν το σωματότυπο σου. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι να δοκιμάσεις πολλά και διαφορετικά ρούχα μέχρι να βρεις κάποιο που να σου ταιριάζει και να σου αρέσει.

Να επιλέγεις ποιότητα και όχι ποσότητα

Πάντα να επιλέγεις να αγοράζεις ρούχα με ποιοτικό ύφασμα και να αποφεύγεις τα φθηνά. Ακόμα και αν τα φθηνά σου φαίνονται πιο οικονομικά στην πραγματικότητα δεν είναι, αφού τα ρούχα σε χαμηλότερη τιμή αντέχουν πολύ λιγότερο χρονικό διάστημα. Επίσης, το φθηνό ρούχα πάνω σου δείχνει προχειρότητα και γενικώς μία άσχημη εμφάνιση.

Χτίσε την ντουλάπα σου

Δεν μπορείς να αγοράσεις όλα τα ρούχα της ντουλάπας σου σε ένα απόγευμα. Πρέπει να προσθέτεις κομμάτια στην ντουλάπα σου με τέτοιο τρόπο που να ταιριάζουν μεταξύ τους. Προσπάθησε να επιλέξεις κομμάτια που να βρίσκονται όσο γίνεται πιο κοντά στο νούμερο σου.

Να προσέξεις τα παπούτσια σου

Τα παπούτσια σου είναι το νούμερο ένα κομμάτι πάνω σου που το παρατηρούν πρώτο οι γυναίκες, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις. Οι περισσότεροι άνδρες δε δίνουν προσοχή στα παπούτσια που φοράνε με αποτέλεσμα να χαλάνε την εικόνα τους. Η καλύτερη επιλογή είναι ένα ζευγάρι άσπρα παπούτσια που να ταιριάζουν με όλα σου τα ρούχα.

Να φοράς αξεσουάρ

Οι περισσότεροι άνδρες δε φοράνε αξεσουάρ με αποτέλεσμα να μην αναδεικνύουν την εξωτερική τους εμφάνιση στο μέγιστο δυνατόν. Η καλύτερη επιλογή είναι να αγοράσεις ένα ανδρικό ρολόι και πιθανόν κάποια μικρά βραχιόλια που να ταιριάζουν χρωματικά με το υπόλοιπο ντύσιμό σου.

Πηγή: the-man

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Style: Τελευταία Ενημέρωση

X