ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, παρουσιάζει το καινοτόμο, πρωτοποριακό γευστικό φρέσκο γάλα plus + vitamins!

Στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωή.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, συνεπής στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, παρουσιάζει στην αγορά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας που συνδυάζουν την αυθεντικότητα των γεύσεων με την υψηλή διατροφική αξία, δίνοντας έμφαση στην υγεία και την προστασία της.
Στις 26 Νοεμβρίου, η εταιρεία λανσάρει στην αγορά το «Χαραλαμπίδης Κρίστης γάλα plus + vitamins».

Ένα πραγματικά πρωτοποριακό γάλα που διατηρεί τη μοναδική γευστική παράδοση , ενώ ταυτόχρονα είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνες και Ιχνοστοιχεία αλλά και Πρωτεΐνη. Συγκεκριμένα, περιέχει Βιταμίνη D και το Σελήνιο, τα οποία είναι απαραίτητα στον οργανισμό και συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος*, Φολικό οξύ, που συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, Βιταμίνη Β6 και Βιταμίνη Β12 που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος**, Μαγνήσιο και το Ασβέστιο που συμβάλλουν στη διατήρηση των οστών και στην καλή λειτουργία των μυών*** και Πρωτεΐνη που συμβάλλει στη διατήρηση της μυϊκής μάζας.

Το νέο Χαραλαμπίδης Κρίστης γάλα plus + vitamins αποτελεί έτσι ένα εξαιρετικά δυναμικό προϊόν, το οποίο προσφέρει πολλαπλά λειτουργικά οφέλη στον οργανισμό και ενισχύει την καθημερινή ισορροπημένη διατροφή

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης θα συνεχίσει να εφοδιάζει την Κυπριακή αγορά με προϊόντα που ανταποκρίνονται απόλυτα στις προκλήσεις της εποχής μας και ικανοποιούν τις ανάγκες των καταναλωτών για υγιεινή διατροφή, διατηρώντας πάντα την αυθεντικότητα στην απόλαυση.

*H Βιταμίνη D και το Σελήνιο συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία τoυ ανοσοποιητικού συστήματος.

**Η Βιταμίνη Β6 και η Βιταμίνη Β12 συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

*** Το ασβέστιο και το μαγνήσιο συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. Το μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών.

Στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωή.

#PlusVitamins #ToGalaMas #HealthStories #CharalambidesChristis #ToKaliteroMas #ToKaliteroStiDiatrofiMas #myMilk

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη και μακροβιότερη κυπριακή γαλακτοβιομηχανία, είναι ο ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων. Η εταιρεία, διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων, προσφέρει διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας, προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας. Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας και την μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου. Η Χαραλαμπίδης Κρίστης εκτός από μια από τις ισχυρές βιομηχανίες της Κύπρου διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της. Με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης της εταιρείας «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», ανταποκρίνεται παγκύπρια, αποτελεσματικά σε κοινωνικές ανάγκες ολόκληρης της χώρας. Η Χαραλαμπίδης Κρίστης στηρίζει και τιμά τον αθλητισμό. Σε αυτό το πλαίσιο και πιστή στο όραμά της και στη δέσμευσή της για τη διάδοση του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού ιδεώδους, συμμετέχει ως Μέγας Χορηγός της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Παράλληλα, στηρίζει πολυεπίπεδα Κύπριους αθλητές, Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Health: Τελευταία Ενημέρωση