ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατί κάποιος επιλέγει να το «κάνει» διαδικτυακά;

Το διαδίκτυο μπήκε ανάμεσά μας...

Ο σύζυγός μου αφιερώνει πολύ χρόνο στο γραφείο του, λόγω της δουλειάς του. Μία μέρα μπήκα μέσα και τον έπιασα να αυνανίζεται μπροστά στον υπολογιστή. Δεν μου ανέφερε τίποτα για αυτό το περιστατικό, αλλά και εγώ ντράπηκα να του μιλήσω. Ψάχνοντας τον υπολογιστή του, διαπίστωσα ότι μπαίνει σε σελίδες, αναζητώντας άλλες γυναίκες για να κάνει διαδικτυακό σεξ…η σεξουαλική μας ζωή έχει αραιώσει πολύ τους τελευταίους μήνες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προτιμά να ικανοποιείται με αυτό τον τρόπο και αποφεύγει το σεξ μαζί μου…νιώθω πολύ άσχημα, νομίζω ότι δεν με θέλει πια, είμαι πολύ θυμωμένη αλλά και απογοητευμένη...»

Σήμερα όλο και περισσότεροι άνθρωποι ασχολούνται με το διαδικτυακό σεξ-cybersex, ένα φαινόμενο που έχει διαδοθεί αρκετά και στη χώρα μας, κυρίως την τελευταία δεκαετία. Τoδιαδικτυακό σεξ είναι η ενασχόληση με πορνογραφικό υλικό που βρίσκει ο ενδιαφερόμενος στο διαδίκτυο, μέσα από συνομιλίες σεξουαλικού περιεχομένου σε chatroomsή ακόμη και χρήση βιντεοκάμερας, με σκοπό την οργασμική κορύφωση με αυνανιστικό τρόπο και την ηδοή.

Το διαδίκτυο μπήκε ανάμεσά μας...

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που αφιερώνουν πολύ χρόνο στο ίντερνετ είναι πιο επιρρεπείς στο διαδικτυακό σεξ, είτε με άτομο που γνωρίζουν είτε με άγνωστο πρόσωπο. Το διαδικτυακό σεξ ή cybersexδεν αφορά μόνο τους ανθρώπους που είναι μόνοι τους και δεν έχουν σχέση, αλλά αρκετά συχνά διαπιστώνουμε ότι πρόκειται για άτομα που είναι σε σταθερή μακροχρόνια σχέση ή ακόμη και σε γάμο. Πως καταλήγει όμως κάποιος στο σεξ μέσω αυτού του τρόπου; Γιατί αποφεύγει τον σύντροφό του;

 

Διαβάστε την συνέχεια στο must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Health: Τελευταία Ενημέρωση