ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χωρισμός «βόμβα» μετά από 27 χρόνια γάμου

Ποιος δισεκατομμυριούχος θα είναι σύντομα εργένης

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ταραχή προκάλεσε η ανακοίνωση χωρισμού του Bill Gates από τη σύζυγό του Melinda.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft και η σύζυγός του ανακοίνωσαν χθες Δευτέρα (3/04) ότι έλαβαν από κοινού την απόφαση να πάρουν διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου. Συγκεκριμένα ανέφεραν στην ανακοίνωση, που δημοσιεύθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Bill Gates στο Twitter: «Μετά από πολλή σκέψη και αφού δουλέψαμε πολύ για τη σχέση μας, πήραμε την απόφαση να τερματίσουμε τον γάμο μας... Δεν πιστεύουμε πλέον ότι μπορούμε να εξελιχθούμε ως ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής μας. Ζητάμε χώρο και να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μας καθώς αρχίζουμε να πορευόμαστε σε αυτήν τη νέα ζωή».

Το πρώην ζευγάρι προσέθεσε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται για το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα ''Bill και Melinda Gates Foundation'', στο οποίο είναι συμπρόεδροι και διαχειριστές. Το ίδρυμα είναι ένα από τα πιο ισχυρά φιλανθρωπικά ιδρύματα στον κόσμο, το οποίο ξεκίνησε τη δράση του το 2000 και διαθέτει σήμερα πάνω από 51 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία, σύμφωνα με μια φορολογική δήλωση που επικαλέστηκε το CNBC.

Ο 65χρονος Bill και η 56χρονη Melinda, που έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, δεν αναφέρθηκαν στους λόγους, οι οποίοι τους ώθησαν στο χωρισμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Bill Gates, σύμφωνα με την τελευταία κατάταξη του Forbes, είναι ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Η περιουσία του εκτιμάται στα 124 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση