ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Chris Evans: Η αντίδραση του αδελφού του για την NSFW φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά

Ο ηθοποιός μάς έδειξε κατά λάθος τον εσωτερικό του κόσμο

Είναι η πιο viral είδηση των τελευταίων ωρών, μιας και ο διαδικτυακός κόσμος αρέσκεται στο να ανακαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη ζωή των σταρ του Hollywood. Έτσι, όταν ο Chris Evans «ανέβασε» κατά λάθος την Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου τον «εσωτερικό του κόσμο» σε story στο Instagram, ήταν φυσικό και επόμενο να γίνει viral σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη που ζούμε και αναπνέουμε.

Ο συμπαθής ηθοποιός και «Captain America» στις γνωστές ταινίες μόλις φέτος απέκτησε λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο και, όπως υποθέτει και ο διαδικτυακός κόσμος, μπέρδεψε τις φωτογραφίες και «ανέβασε» την πιο λάθος και NSFW (not safe for work) φωτογραφία.

«Αδερφέ, όσο ο Τραμπ είναι Πρόεδρος δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που θα μπορούσε να σε ντροπιάσει»

Ανάμεσα στις πολλές αντιδράσεις ήταν κι αυτή του ηθοποιού, Mark Ruffalo, ο οποίος σε tweet του ανέφερε «Αδερφέ, όσο ο Τραμπ είναι Πρόεδρος δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που θα μπορούσε να σε ντροπιάσει».

Η αντίδραση, εντούτοις, που λάτρεψαν όλοι ήταν αυτή του μικρού του αδελφού, Scott Evans, ο οποίος έγραψε σε tweet του μία μέρα μετά το περιστατικό: «Απείχα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες. Λοιπόν, τι έχασα;», έγραψε ο αδελφός του ηθοποιού, με τις απαντήσεις να είναι εξίσου ξεκαρδιστικές. «Τίποτα που δεν ξαναείδες στην παιδική σου ηλικία», ήταν μία από τις πολλές και ξεκαρδιστικές απαντήσεις.

Πάντως, το λάθος του ηθοποιού μόνο κακό δεν του βγήκε αφού, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, είδε ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης, καθότι σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του ο 39χρονος δεν έχει απασχολήσει σχεδόν ποτέ για τους λάθος λόγους.

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση

Το διάσημο ζευγάρι υποδέκτηκε την κόρη του

Γέννησε η Katy Perry

Γιατί η πρώτη φωτογραφία της κόρης της δημοσιεύτηκε από τη UNICEF
Ηλέκτρα Στασινοπούλου
 |  ΔΙΕΘΝΗ
X