ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρήστος Καραΐσκος: Δύσκολες ώρες για τον γνωστό ηθοποιό

«Έφυγε» ο πατέρας του

Δύσκολες στιγμές περνάει τις τελευταίες ώρες ο ηθοποιός και πετοσφαιριστής, Χρήστος Καραΐσκος, καθότι ένα αγαπημένο του πρόσωπο έφυγε από τη ζωή.

Ο ηθοποιός, συγκεκριμένα, έχασε τον πατέρα του και με μία ανάρτησή του στο Facebook θέλησε να κάνει το δυσάρεστο νέο γνωστό, ενημερώνοντας παράλληλα για τις λεπτομέρειες της κηδείας του. Η κηδεία του πρώην ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Δερύνειας, Αντρέα Καραΐσκου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 21 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Δερύνειας για τον θάνατο του εκλιπόντος:

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Δερύνειας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Αντρέα Καραΐσκου. Ο εκλιπόν, πατέρας του μέλους του Σωματείου και πετοσφαιριστή μας, Χρίστου Καραΐσκου, έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης ανάμεσα στην οικογένεια της Αναγέννησης. Ο μ. Αντρέας υπήρξε αθλητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Σωματείου μας τη δεκαετία του ΄60. Διακρινόταν για την ταχύτητα του και την εκρηκτικότητα των κινήσεών του και γι ‘ αυτό και καθιερώθηκε στην θέση «έξω δεξιά». Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 1987 μέχρι και το 1989. Ο Αντρέας, μεγαλώνοντας στη μεγάλη οικογένεια των Καραΐσκων, γέννημα θρέμμα της Αναγεννησιακής παιδείας, ξεχώριζε για την πραότητα του χαρακτήρα του, την αφοσίωση και την αγάπη του προς το Σωματείο.
Το Δ.Σ., σε ένδειξη εκτίμησης της προσφοράς του αείμνηστου Αντρέα, απεφάσισε όπως, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. παραστεί στην κηδεία και καταθέσει στεφάνι. Το οίκημα του Σύλλογο θα παραμείνει κλειστό καθ΄ όλη τη διάρκεια της κηδείας.
Δ.Σ. Αναγέννησης Δερύνειας Δερύνεια, 21/10/20

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση