ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
27° Λευκωσία,
17 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Χριστίνα Παυλίδου & Γιώργος Τσιάκκας: Έφτασαν ένα βήμα πριν το χωρισμό

Όσα αποκάλυψαν στον Τάσο Τρύφωνος

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Καλεσμένοι του Τάσου Τρύφωνος στην εκπομπή ''Τετ-α-Τετ'' βρέθηκαν η Χριστίνα Παυλίδου και ο Γιώργος Τσιάκκας, μιλώντας για πολλά, μεταξύ των οποίων και για τη σχέση τους.

Το γνωστό ζευγάρι, μετρά χρόνια πορείας τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο, όσο και κοινής ζωής, αφού έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια. 

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, μιας και όπως οι ίδιοι αποκάλυψαν, στο παρελθόν οι δυό τους είχαν φτάσει πολύ κοντά στον χωρισμό, αλλά κάτι τους έσωσε..

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Παυλίδου ανέφερε: «Με το Γιώργο είμαστε από τα 21 μου και μετά από 3 χρόνια γνωρίσαμε ένα γέροντα κι έγινε έτσι μια αλλαγή.. Δεν ήταν τυχαίο, ήταν η ώρα φαίνεται..». Ο Γιώργος Σιάκκας συμπλήρωσε: Ναι, πήγαμε να εξομολογηθούμε από κοινού απόφαση και οι δυό μας, γιατί δεν πηγαίναμε καλά. Παρόλο τον έρωτα, που ξεσηκώσαμε τον κόσμο και τον αναποδογυρίσαμε... κι εκεί έγινε ένα πράγμα...απίστευτο».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός, λόγω του ότι ήταν μικρή και είχε επιστρέψει σχετικά πρόσφατα από την Αθήνα, όπου σπούδασε, στη συνέχεια γνώρισε τον Γιώργο Σιακκά και ερωτεύτηκαν, όμως ήθελε να επιστρέψει στην Αθήνα για να κάνει καρίερα. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ο πόθος και τα όνειρα με τραβούσαν να φύγω.. Η σχέση ήταν λίγο σε δύσκολη φάση και θα χωρίζαμε μάλλον... Και βρέθηκε αυτός ο γέροντας στο δρόμο μας.. Δεν είναι τυχαίο βέβαια και από κει έγινε η μεγάλη αλλαγή».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο: 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση