ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Άντρες ισχυρίζονται ότι είναι σε παράμονο δεσμό μαζί της

«Έχω ακούσει για τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις το τελευταίο τετράμηνο»

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε η Χριστιάνα Αριστοτέλους το απόγευμα της Τρίτης, 19 Ιανουαρίου, αφήνοντας πραγματικά άφωνο το τηλεοπτικό κοινό.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα», φρόντισε στον αέρα να δώσει τη δική της απάντηση σε όλους όσοι ισχυρίζονται, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ότι βρίσκονται σε παράνομη σχέση μαζί της.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής της, λοιπόν, η παρουσιάστρια φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας ότι το τελευταίο τετράμηνο έχουν φτάσει στα αυτιά της τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις και, μάλιστα, με ονόματα.

«Έχω ακούσει πολλούς που είμαι σε σχέση μαζί τους και είμαι στα κρυφά γιατί είμαι και παντρεμένη. “Τα έχουμε άλλα κρυφά μην το πεις παρακάτω γιατί κρατάμε τη σχέση μας κρυφή, είναι παντρεμένη”. Με παίρνουν τηλέφωνο και με ρωτάνε “τον τάδε τον ξέρεις; Κάνει αυτό το επάγγελμα (…) επειδή λέει ότι είστε μαζί στα κρυφά". Το έχω ξαναδεί το έργο, δεν πειράζει», είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση