ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασε η Έλενα Χριστοφή: «Δεν θέλουμε να τρώμε αμάσατητα όλα αυτά που τα μέσα μας πλασάρουν»

«Μην μου βάλετε την ταμπέλα “συνωμοσιολόγος”»

Στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, Με Αγάπη Χριστιάνα, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 2 Μαρτίου, η ηθοποιός, Έλενα Χριστοφή, και, μεταξύ άλλων, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με την πανδημία και τα μέτρα.

«Εγκλεισμός είναι... και φίμωση είναι... και καταπάτηση των ελευθεριών μας είναι.... Είμαι λίγο επιφυλακτική για πράγματα που έρχονται, τα οποία ακούστηκαν χρόνια πριν ότι έρχονται. Κάτι ηλεκτρονικές ταυτότητες και κάτι τσιπαρίσματα και κάτι τέτοια. Να παρακαλέσω όλους όσοι με ακούνε τώρα να μη μου βάλουν την ταμπέλα “συνωμοσιολόγος” γιατί θέλω να ξεράσω όταν την ακούω. Είμαστε άνθρωποι οι οποίοι σκεφτόμαστε και δεν θέλουμε να τρώμε αμάσητα όλα αυτά που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας πλασάρουν και μας φοβίζουν», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Το χειρότερο πράγμα που έχουν τώρα οι άνθρωποι είναι ο φόβος, είναι όλοι κάτω από μία τρομοκρατία. Οι άνθρωποι θέλω να είναι προσεκτικοί... νομοταγείς (...) Αλλά και με μένα να μου επιτρέψουν να σκέφτομαι και να μην τρώω αμάσητα τα πράγματα. Είδηση θεωρείται πια η κακή είδηση, μια καλή είδηση δεν είναι είδηση. Όλη μέρα τρώμε αυτές τις κακές ειδήσεις... ο κόσμος φοβάται», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση