ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμόγελα, αγκαλιές και ένα τρυφερό φιλί στην Φιλίππα Καρσερά

Η στυλάτη εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας του νησιού μας

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού (ΣΚΕ) Αγίου Αθανασίου βρέθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου η Πρώτη Κυρία του νησιού μας, Φιλίππα Καρσερά, όπου κατά την διάρκειά της, ο  Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, έκανε αναφορά στην ενιαία στεγαστική πολιτική της Κυβέρνησης, όπως ανακοινώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο , με στόχο  την αύξηση του οικιστικού αποθέματος και ιδιαίτερα την προσφορά επιλογών στέγασης σε προσιτή τιμή.

Τόσο από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, όσο και από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της, η Πρώτη Κυρία μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα σε στόρι, με το σύνολο που επέλεξε χτες να κλέβεις τις εντυπώσεις. Για την περίσταση, η Φιλίππα Καρσερά επένδυσε σε ένα πολύ σικάτο σύνολο που αποτελείτο από μπεζ πουκάμισο με λεπτομέρεια από φιόγκο στο μπροστινό μέρος μαζί με κάμελ φαρδύ παντελόνι και μπεζ ζώνη στη μέση.

Πέραν από τη στυλιστική της επιλογή, την προσοχή μας τράβηξε μια ακόμη εικόνα. Σε αυτήν, βλέπουμε την σύζυγο του Νίκου Χριστοδουλίδη να κρατάει ένα μπουκέτο με λουλούδια και ένα μικρό κοριτσάκι να την παίρνει αγκαλιά και να την φιλάει τρυφερά στο μάγουλο, ενώ την σκηνή παρακολουθεί γλυκά ένα μικρό αγοράκι.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση